Wij hebben vaste regels en richtlijnen opgesteld voor iedereen die gebruik maakt van onze website en chatmogelijkheden. Door gebruik te maken van onze website en chatopties ga je akkoord met de regels en richtlijnen die wij hebben opgesteld. Wij heten je graag van harte welkom, maar verwachten wel van jou dat je de regels en richtlijnen naleeft. Zo houden we deze online omgeving prettig voor iedereen.

Onze regels en richtlijnen staan niet ter discussie. Wij hebben het recht om onze regels en richtlijnen op ieder moment te wijzigen.

VIP regels en richtlijnen

De regels en richtlijnen voor VIP gebruikers zijn hetzelfde als voor niet-VIP gebruikers. Er zijn echter wel een paar uitzonderingen:

Gold Profielen en richtlijnen

Algemene regels en richtlijnen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een prettige manier gebruik kan maken van onze website en de bijbehorende chatmogelijkheden. Daarom hebben wij een aantal regels en richtlijnen opgesteld waar iedereen zich aan dient te houden. Dit betekent dat onderstaande regels en richtlijnen gelden voor zowel VIP gebruikers als niet-VIP gebruikers.

De volgende zaken zijn niet toegestaan:

Algemene informatie en notities

Wij vullen onze regels en richtlijnen graag aan met algemene informatie die voor iedereen van toepassing is. Wil je op een leuke en juiste manier gebruik maken van onze website en chatmogelijkheden? Dan raden wij je aan de volgende informatie goed door te nemen.

Overige informatie

Het chatten is in alle gevallen geheel op eigen risico. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk, in welke vorm ook. Houd je je niet aan de regels en richtlijnen? Dan kan dit ervoor zorgen dat je gedeeltelijk of geheel wordt verwijderd. Blijf je je verzetten tegen de regels en richtlijnen die wij hanteren en overschrijd je de grenzen? Dan kan dit resulteren in een totale blokkade van onze website(s).

Heb je vragen, opmerkingen, klachten etc.? Maak dan gebruik van de feedbackknop in de chat.